Ajutorul de deces. Ajutor de înmormântare în 2023. Valoare ajutor inmormantare 2023 targoviste. Afla cat este ajutorul de deces in 2023. Pret servicii funerare si necesar inmormantare. Sicriuri pret – Cosciuge cu capac frigorific pret – pret servicii inmormantare 2023 – Pachet funerar domiciliu

La Nea Nicu Servicii Funerare - Funerare Parvulescu Targoviste
SERVICII FUNERARE TARGOVISTE - POMPE FUNEBRE TARGOVISTE

SICRIE

Sicrie Targoviste

Sicrie complet echipate

Comercializăm o gamă largă de sicrie de foarte bună calitate pentru adult sau copil, confecționate din diferite esențe (brad, fag, stejar, nuc, cireș, mahon, tei, plop, s.a.), nuanțe, cu capace de deschidere, dintr-una sau mai multe bucăți, la cererea clientului. Oferta cuprinde, atât sicrie la prețuri rezonabile cât și sicrie de lux, elegante, modele unicat din import. Toate sicriele conțin: capitonaj, garnitură din șaten, orar, voal, pernă, mânere, crucifix pe capac (la cerere), șuruburi capac, cruce (scrisă de firmă).

Vă invităm să alegeți dintre modelele pe care le avem prezentate în cataloagele noastre pentru a opta pentru unul care să vă satisfacă dorința, și noi, cu maximă promtitudine, să vă putem ajuta în cel mai scurt timp.

* NOTĂ : Unele modele pot fi disponibile numai la comandă.

Consultanta Funerara Gratuita

De asemenea oferim consultanță în vederea dobândirii constatării medicale, a actelor necesare înhumării sau a repatrierii decedatului în cazul în care decesul a survenit în afara României. Program NON STOP!